Renovering och planering

Från Kråkö tuparen.

Här har det varit lite tyst, har inte hunnit blogga och inte haft tid att tidsinställa inlägg som jag gärna gör. Här har det inte hänt så mycket, förutom att jag börjat jobba på mitt nya jobb, vi har hunnit vara på tupare till Kråkö, har fortsatt renovera lite här hemma och planerat nya projekt. Vi ska äntligen bl.a. ta tag i småsaker som blivit och hänga sedan vi renoverade för typ 2 år sen snart.

Som plan har vi också att renovera om hela våran wc. Ska bara få inplanerat ett bra veckoslut, eftersom vi är typ 3 dagar utan wc här hemma... Sen borde vi ännu komma överens om vilka färgs kakel vi ska fixa.
Våran bastu/dusch skulle vi gärna också renovera, men den kan vi inte göra samtidigt. Där krävs ännu ganska mycket planering.

Köket är också på planerings listan, och vi borde försöka få in en tid bokad med köksleverantör för att få allting utmätt och beställt. Det lutar mot Epoq, eftersom de har bra mått på sina skåp. Ikea är tyvärr inte så bra som alla säger och tror (egen erfarenhet) och deras mått är riktigt dåliga. Samt att du efter ett par år inte mer får t.ex. nya skåpdörrar, för måtten finns inte.

Men för att få en liten konkret bild på hur vi har funderat ha köket, så har vi planerat det i Ikeas program för att där ser du bäst det ungefärliga slutresultatet.

Inga kommentarer